[pic=99_1254076938.jpg]Het seizoen van de Herentalse turnvereniging Corpus sanum is nog maar enkele weken oud en een eerste prijs is al binnen. Op 18 en 19 september vond in het Portugese Loulé de vierde editie plaats van het Internationale Toernooi “Loulé Cup” Trampoline en Dubbele minitrampoline. Drie Vlaamse gymnasten namen het op tegen leeftijdsgenoten uit Portugal, Groot-Brittanië, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje, Ierland, Canada en Nederland.Op de dubbele minitrampoline werd Anouschka Boons die in Paal woont, maar al enkele jaren aangeloten bij Corpus Sanum Herentals, in de categorie juniores meisjes na de voorronde zevende en mocht ze dus deelnemen aan de finale. Met in totaal 4 goede doorgangen wist Anouschka 123.60 punten te behalen en zo mocht ze de bronzen medaille in ontvangst nemen. Ook Belgisch kampioen Kevin Vandamme uit Leuven en voor de gelegenheid voor Corpus Sanum uitkwam, wist zich te selecteren voor de finale bij de seniores heren. Na een vijfde plek in de voorrondes deed hij het net iets beter in de finale tussen enkele Wereldtoppers. Met 136.70 punten strandde hij echter op een vierde plaats, net naast het podium. In de leeftijdscategorie 15-16 jaar werd Yasmine Haegens (Corpus Sanum Herentals) twaalfde.In de trampolinewedstrijd waren er geen finaleplaats voor de Corpus Sanum gymnasten. Kevin werd 9de bij de juniores jongens, Yasmine behaalde de tiende plaats in de categorie 15-16 jaar en bij Anouschka ging het mis in haar vrije reeks, waardoor ze naar de 31ste plaats werd verwezen.[b]St.-Petersburg[/b]Volgende belangrijke afspraak voor de Corpus Sanum gymnasten is de deelname van Yentl Van Orshaegen en Dorien Glassée aan de World Age Group Competition. Deze officieuze Wereldkampioenschappen voor de jeugd vinden plaats in het Russische Sint- Petersburg in november.